Kurtulmuş: 'Bizim davamız kuru bir cihangirlik davası değildir'

Kurtulmuş: 'Bizim davamız kuru bir cihangirlik davası değildir'

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, dünyanın dört bir tarafında gözünü Türkiye’ye dikmiş ve dostluk elini görmek isteyen çok geniş bir kitle olduğunu söyledi.

476. Uluslararası Mesir Macunu Festivaline katılmak üzere Manisa’ya gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, partisinin Manisa il teşkilatıyla kahvaltıda buluştu. 

Burada konuşan Kurtulmuş şunları söyledi:

"Türkiye’nin siyasi ve iktisadi istikrarın kökü mazide olan bir anlayış oluşturularak, kendi kökleri üzerinde büyük bir gelecek kurma idealine sahip bir kadro tarafından yönetilmesi, Türkiye için büyük bir şanstır. Bizim davamız kuru bir cihangirlik davası değildir, bizim davamız sadece bir iktidar olma davası da değildir. İktidarımız bizim itikadımız değildir. Allah lütfetti bu millet, Allah’ın yüzümüze bakması sayesinde bize büyük destek verdi, bir iktidar bir istikrar, bir büyük güç ortaya çıktı ama iktidar bizim itikadımız değildir. Bazen zor günler gelir, bazen güzel günler gelir. Allah insanları ve toplulukları bazen bollukla bazen yoklukla sınar. Bazen fetihler olur, bazen işgal olur. Bu millet bunların hepsini yaşamış bir millettir. Biz de bu milletin büyük tarihi sorumluluğunu üzerinde taşıyan bu bilince sahip bir kadro olarak Allah’ın izniyle bu iktidarı büyük bir sorumluluk içerisinde taşıyacağız. Millete, geniş coğrafyamıza ve ümmete bir hizmet olarak göreceğiz. Dünyanın her yerindeki insanlara elimizi, kolumuzu uzatacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.