Dem Parti'den geçersiz oyların önüne geçmek için Yüksekova'da pusula çalışması

Dem Parti'den geçersiz oyların önüne geçmek için Yüksekova'da pusula çalışması

Dem Parti Yüksekova ilçe başkanlığı seçime sayılı günler kala, geçersiz oyların önüne geçebilmek için mahallelerde pusula ve oy kullanmayla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıyor.

İlçenin İnanlı (Xalane) mahallesinde seçmenlere yönelik pusula çalışmaları yapan ilçe teşkilatına Belediye Eş Başkan Adayları Şoreş Diri ve Şadiye Kırmızıgül de destek verdi. Mahallelerde gruplar halinde evleri dolaşan partililer vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuyor.

"Diğer seçimlerde binlerce oyumuz yanlış kullanıldığı için geçersiz sayıldı"

Ev ev dolaşan partililer okuma yazması olmayan vatandaşlara seçimde nasıl oy kullanabileceklerini anlattılar. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yüksekova Belediyesi Eşbaşkan Adayı Şoreş Diri mahallelerde ev ev pusula çalışması yaptıklarını belirterek, "Diğer seçimlerde binlerce oyumuz yanlış kullanıldığı için geçersiz sayıldı. Bu seçimde tek bir oyun boşa gitmemesi ve geçersiz olmaması için ev ev dolaşarak halkımızı bilgilendiriyoruz. Bu seçimlerde yüksek bir oy oranıyla çıkacağız" dedi.

pusula2.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum