Yüksekova’da AsilHan oto galeri açıldı

Yüksekova’da AsilHan oto galeri açıldı

Yüksekova’da otomotiv sektörüne yeni bir isim eklendi. AsilHan oto galeri adı ile sektörde faaliyet gösterecek işyeri vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yüksekova’da İpekyolu Caddesi'nde Yese kavşağında genç ve dinamik işletmeci Adnan Han tarafından açılan AsilHan Oto galeri halkın hizmetine açıldı.

whatsapp-image-2023-06-10-at-08-32-57.jpeg

İşletme Sahibi Adnan Han, Yüksekovalılara kaliteli hizmet sunmak için otomotiv sektörüne atıldıklarını belirterek; “10 yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteriyorduk. Bu kapsamda bugün AsilHan Oto galeri olarak güven ve kaliteyi bir arada sunuyoruz. Yüksekovalı hemşehrilerimize yeni işyerimizde daha rahat edebilecekleri bir ortamda en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Güven ve kaliteyi temel alan misyonumuz ile en yeni modellerle ihtiyacınız olan her türlü taşıtı siz değerli müşterilerimize sunmak bizim için öncelikli hedefimizdir. Her kesimden talep olabilecek araç çeşitlerimiz mevcuttur” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.