Melih Gökçek: 'Bundan sonra olursa suikast olur'

Melih Gökçek: 'Bundan sonra olursa suikast olur'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ""Bundan sonra olursa suikast olur" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avustralya'dan gelen sivil toplum örgütleri temsilcilerine, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşananları, sinevizyon eşliğinde anlattı. 

Gökçek, şunları söyledi:

"Millet 15 Temmuz’da hazırlıksız yakalandı, buna rağmen bunları yaptı. Şimdi yeniden bir darbe teşebbüsü falan daha deniyor. Artık darbe teşebbüsü falan olmaz. Allah’ın izniyle millet sokağa dökülür ve onları millet boğar. Askerler, 15 Temmuz’da ‘Biz buraya tatbikat diye çıktık’ diyorlar. Bu kez bunları da sokağa dökemezler. Bunları kalkıp şehit astsubay Ömer Halisdemir’in yaptığı gibi kıtalarında alnından vururlar. Onun için darbe filan olmaz. Bundan sonra ne olur? Bundan sonra olursa suikast olur. Ekonomik saldırı yaparlar. PKK ve IŞİD’i bize saldırtırlar. Alevi-Sunni çatışması çıkarırlar. Bunun haricinde bir şey olacağını sanmıyorum. Su uyur, düşman uyumaz. Yapacağını yapacak, biz de tedbirini alacağız. Allah’ın izniyle bir şey yapamazlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.