HDP'nin yeni dönem MYK'sı belirlendi

HDP'nin yeni dönem MYK'sı belirlendi

HDP'nin, bugün gerçekleşen Parti Meclisi toplantısında Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belirlendi.

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP), 24 Ocak'ta gerçekleşen 2. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından bugün yapılan genişletilmiş ilk toplantısında yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belirlendi. Dünya Ticaret Merkezi'nde Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ başkanlığında toplanan Parti Meclisi, yaklaşık 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıda, yeni dönemin Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belirlenirken HDP'nin MYK'sında yer alan isimler şöyle: 

Ali Kenanoğlu, Alp Altınörs, Arife Çınar, Aycan İrmez, Ayhan Bilgen, Aysel Tuğluk, 
Berfin Azdal, Berfum Çolak, Besime Konca, Çilem Küçükkeleş, Edibe Şahin, Emine Beyza Üstün, Fatma Kurtulan, Fırat Yaman, Filiz Koçali, Gülsen Ülker, Gülsüm Ağaoğlu, Günay Kubilay, Hakkı Saruhan Oluç, Hişyar Özsoy, Hüseyin Yılmaz, Murad Mıhçı, Musa Piroğlu, Nadir Yıldırım, Nimetullah Erdoğmuş, Osman Baydemir, Seher Akçınar Bayar, Serpil Kemalbay Pekgözegü ve Sezai Temelli.

Yarın HDP Genel Merkezi'nde saat 12.00'da bir araya gelecek olan MYK üyeleri, eş genel başkan yardımcılarını belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.