Hakkari’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Hakkari’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

HDP’nin Hakkari’de tüm hızıyla devam eden seçim çalışmaları kapsamında, bugün kentin Durankaya beldesine bağlı mahalleler ziyaret edildi.

HAKKARİ - HDP Hakkari Milletvekili Adayı Abdullah Zeydan beraberindeki heyet ile kent merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Durankaya beldesine bağlı 13 mahalleyi ziyaret etti. 3 bin 600 nüfuslu olan ve bin 600 seçmeni bulunan beldeye bağlı mahallelerde gerçekleştirilen ziyaretlerde tek tek her yurttaşın evine gidilip, yurttaşlar ve beldenin ileri gelenleri ile buluşuldu.

i-1-20150523130524.jpg

Ziyaretlerde beldede görev alan 24 kişilik seçim komisyonu yurttaşlara örnek oy pusulaları dağıtarak seçim çalışması yaparken, mahallelerini HDP bayrakları ve afişler ile süsleyen yurttaşlar heyeti sevinçle karşılayıp 7 Haziran’da tercihlerini HDP’den yana kullanacaklarını belirttiler. Yurttaşlara konuşan Zeydan, gelinen nokta ile Kürt halkının birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir güç elde ettiğini dile getirerek, ‘Halkımız arasında şimdiye kadar yapılan her yanlışın unutup bu güce hepimiz el verip, Türkiye halklarının kaderini belirleyecek bu seçimde HDP’yi birlikte meclise taşımalıyız’ dedi.

i-2-545.jpg

Ayıca beldede görev alan komisyon üyelerinden Seyhan Koyun isimli kadın yurttaş çalışmalara ilişkin verdiği bilgilerde, çalışmaları boyunca tarlada çalışan çiftçiden tandırda ekmek pişiren kadın yurttaşa kadar herkesi ziyaret edip HDP’nin yeni yaşam projesinden söz ettiklerini belirterek, 7 Haziran seçimlerinin Kürt halkı için önemini anlattıklarını ifade etti. 

i-3-252.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.