'Berkin Elvan'a adıyorum'

'Berkin Elvan'a adıyorum'

Kılıçdaroğlu "Bu yıl 23 Nisan ulusal ve egemenlik bayramını grubum adına 23 Nisan temel hak ve özgürlükleri için, canlarımızı feda eden gençlerimiz için ve Berkin Elvan'a adıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı grubum adına 23 Nisan temel hak ve özgürlükleri için, canlarımızı feda eden gençlerimiz için ve Berkin Elvan’a adıyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen özel oturumda konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

Ulusal egemenlik sandıktan çıkan oy sayısına bağlı değildir. Egemenlik bütün ulusundur. Böyle bir yönetim anlayışa cumhuriyet kelimesi yakışmamıştır. Uygulanan yüzde 10 seçim barajı egemenliği hiçe sayarak ve iktidarda kalmak için her şeyi reva gören bir zihniyetin ürünüdür.

‘Berkin Elvan'a adıyorum’

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı grubum adına 23 Nisan temel hak ve özgürlükleri için, canlarımızı feda eden gençlerimiz için ve Berkin Elvan’a adıyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.