AKP'lilerden CHP önüne siyah çelenk

AKP'lilerden CHP önüne siyah çelenk

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki AKP'li kadın vekil ve yöneticilerden oluşan bir heyet, CHP Genel Merkezi önüne siyah çelenk bıraktı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki AKP'li kadın vekil ve yöneticiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı çocuk tecavüzleriyle anılan Ensar Vakfı'nı savunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ilişkin sözlerine tepki olarak CHP Genel Merkezi önüne siyah çelenk bıraktı. CHP Genel Merkezi önündeki protestoya AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çelik ile AKP kadın kolları yönetici ve üyeleri katıldı. Polisin CHP Genel Merkezi önünde aldığı yoğun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

CHP Genel Merkezi önünde hiçbir AKP'li kadın söz almazken sadece AKP Genel Başkan Yardımcısı Şahin konuşma yaptı. Şahin, CHP önüne gelmekten mutluluk duymadıklarını ifade ederek, Kıçıldaroğlu'na "gereğini yap" çağrısında bulundu. CHP'li kadın vekillere de seslenen Şahin, "Neden tepki göstermiyorsunuz. Ankara vekilinizin başına gelenlerden mi korkuyorsunuz?" diye konuştu.

AKP'li heyet, açıklamanın ardından kadınlardan siyah çelengi alarak CHP önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.