İtalya'da iki tren çarpıştı: En az 20 ölü, onlarca yaralı

İtalya'da iki tren çarpıştı: En az 20 ölü, onlarca yaralı

İtalya'nın güneyindeki Puglia bölgesinde iki tren kafa kafaya çarpıştı. Bari kenti yakınlarında gerçekleşen kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

İtalya'nın güneyindeki Puglia bölgesinde, Bari kenti yakınlarında iki trenin çarpışması sonucu en az 20 kişi hayatını kaybetti.

Olay yerinden gelen görüntülerde, kurtarma ekiplerinin çarpışma nedeniyle raydan çıkarak devrilen vagonlarda sıkışan yolcuları çıkarmaya çalıştıkları görülüyor.

Trenlerin çarpıştıkları sırada Bari ve Barletta kentleri arasındaki raylarda oldukları bildirildi. Olay sırasında hava koşullarının iyi olduğu bildirilirken, çarpışmanın nedeni henüz bilinmiyor. Yaralıları tedavi etmek için olay yerinin yakınlarında bir sahra hastanesi kuruldu.

Söz konusu hatta günde 200 tren seferi yapılıyor. Tek hat bulunan güzergahta ikinci bir hat inşa etme çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.