Çemişgezek’te bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Çemişgezek’te bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, öğrencilere yönelik bağımlılıkla mücadele eğitimleri düzenlendi.

Çemişgezek ilçesinde Yeşilay, ilçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Yatılı Bölge Ortaokulu ve Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine, sağlıklı yaşam, teknoloji bağımlılığı ve tütün bağımlılığı hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerle bir araya gelen Tunceli Yeşilay Başkanı Ali Ekber Küçük ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Selda Demir, öğrencilerle sorulu ve cevaplı devam eden eğitimlerde kötü alışkanlık ve bağımlılıklardan korunmak için söyleşide bulundu.

Öğrencilere verilen ikinci eğitimde ise, ödül ve disiplin yönetmeliği ,olumlu davranış kazanma ,görgü ve etik kuralları, tütün, teknoloji bağımlılığının nedenleri, kişi üzerindeki olumsuz etkileri ile zararları, bağımlılıktan nasıl uzaklaşılır, başlıkları altında verilen eğitimleri öğrenciler ilgiyle dinledi. Eğitimlerin sonunda öğrencilere konuyla ilgili broşürler dağıtıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.