Ümit Yazıcıoğlu

Ümit Yazıcıoğlu

Seçim Sonuçları ve Tekman

Seçim Sonuçları ve Tekman

Herkesin güce iktidara para ve menfaate eğildiği bir dönemde, değerli  halkımız hakkı hakikati ve mazlum insanların çığlıklarını oylarıyla duyurdu.

TEKMAN'lılar, insan olarak 30 Mart 2014,de Tekman‘ın tarihini altın harflerle yazıldılar.

TATOS merkezde, Talo ve Karapınar‘da bazı insanların ezici çoğunluğu kemik derdinde iktidara ve güce tabi olup amigoluk yaparken, kimileri talo‘dan öğretmen olduğu halde oportünist olup aralarda dolaşırken, TEKMAN'ın onurlu halkı doğru olanı haykırdı. Dolayısıyla 30 Mart 2014’de Ali Sait FIRAT'ı Tekman'a Belediye Başkan’ı olarak seçmekle, hem oportünüstlere ve hemde  dünya emperyalizmine ve onun yerli taşeronlarına karşı korkusuzca sesini duyurdu..

Ey Tekmanın onurlu halkı, .Allah hepinizden razı olsun. Malumunuz bugünden itibaren Ali Sait Fırat Tekman için büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Kendilerini tebrik ediyor yeni görevlerinde şimdiden başarılar diliyorum.

Ben bir Tekman’lı olarak ilk önce onun yüz günlük yapacağı belediye çalışmalarını yakinen izleyeceğim. Tekman‘a hizmetgetirip getirmeyeceğini değerlendireceğim, Tekman’ da ki gelişmeleri ve faaliyetleri yüz gün sonra Tekrar dilegetireceğim. Bu bağlamda, yeri geldiğinde gerçekleri söylemekten ve düşüncemizi Tekman acısından savunmakta korkmadan kimseyi incitmeden her şeyi tartışacağız.

Bildiğiniz gibi 11 yıldır AK Parti Tekman’da iktidardaydı, bunların parti yönetim ve parlamenterleri ayda bir toplantı yapar, biz bu hizmetleri yaptık. İşte bunları yapıyoruz şunları yapacağız diye, kamuya bilgi verirlerdi.  Bunun yanında birde koordinatör milletvekilleri, bölge milletvekilleri, bakanlar Tekman’a gelirdi. Hepsinde’ de müthiş bir kalabalık vardı. Tekman’a hizmet, vaatlerinde bulunurlardı. Ama Tekman’ı Erzurum’a bağlayan Palandöken geçidine beş kilometrelik bir Tünel bile açmadılar, İstanbul’a ise Tüp geçitler yaptılar.

AK-Parti hükümet olarak Tekman’a hiçbir hizmeti 11 yıllık iktidar döneminde getirmedi. Gün geldi 30 Mart 2014 oldu ve Tekman halkı sandığa gitti. İlçe AK-Parti Belediye Başkan adayı Müfit Bingöl eski dönemde AK-partinin aldığı oyların çok altında bir oy aldı. Bu da onun ve yanındaki AK-Parti secim ekibinin başarısızlığının Tekman’daki tescilidir.

Diğer taraftan söz ülkede kaybedenler kulübüne gelince, 30 MART 2014 Yerel Seçim’lerinden AK Parti ve BDP büyük bir zaferle çıkarken, Gülen cemaati ve onunla işbirliğine giren birçok isim de kaybedenler kulübünün üyesi haline geldi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Ümit Yazıcıoğlu Arşivi