Özgür Amed

Özgür Amed

Koruculara 1 lira zam...

Koruculara 1 lira zam...

**Paralel evrende sarhoş gezdiğine kanaat getirdiğim ve 25 insanın ölümünden turizm atağı çıkartacak zekaya sahip olup, Genelkurmay Başkan'ını hediyelere boğan Afyon'un valisini biz şöyle kenarda tutup üzerine de az klima açalım... Az biraz serinlesin de diğer olası cephanelikleri de havaya uçuracak kıvama gelsin, şehrini medya manyağı yapsın.

Eski beyliklerden İskitler'de bir söz var. Valisine bak, belediye başkanını al diye. Belediye başkanı ne dese iyidir? Şöyle buyurmuş berduş: "Olayda bir sabotaj yok, bu nedenle üzücü bir olay değildir"... Afyon'da bu kafalar oldukça daha çok insan ölür...

**Ankara'da bir çift, karşıdan karşıya geçerken kendilerine çarpan polislerden dayak yedi. Polisler ise kendilerini 'Kafasını telsize çarptı' diyerek savunmuş.

Bu ülkede zaten polis kadar melek ve biz vatandaşlar kadar da ahmak yok! Bu mahkemelerde var oldukça daha nice insan gidip bilerek kendini telsize vurup, kafasını kanlar içinde bırakacak! De gel de şartelleri indirme ha! Kewaşeliğin bile bir dengesi vardı, artık yok...

Zaten panzerlerin önüne biz atlıyoruz. Polis havaya kurşun sıkarken biz zorla fırlayıp kendimizi gökyüzünde ona kurban ediyoruz. Gözaltında zorla polisin ellerini alıp yüzümüze gözümüze şey ediyoruz. Elektriğe kendimizi veriyoruz. Böyle de manyağız işte. Böyle de delirmiş kafayı yemiş bireyleriz. Allah'tan polisimiz var! Bizi koruyorlar!!!

**İçişleri Başkanlığı açıkladı. Koruculara 2012 Mayıs ayı itibariyle 761 lira aylık, 24,47 lira operasyon tazminatı, ayrıca 76,11 lira ilave ücret ödeniyormuş. Oyy cebım çıxaydî!

Bence korucuların maaşına biraz daha zam yapılmalı. Hatta destek yürüyüşleri ve "Bijî qoricîler tilili" sloganları atmamız lazım...

Yahu korucu arkadaşlar, the best badigardlar and Kürtlüğünü 761 liraya devletin şefkatli kollarına teslim eden sımêl qeytan û çavreş xortolar! Sorarım hunharca: Manyak mısınız? Size kimsenin şimdiye kadar geri çevirmediği, tropikal iklimden fırlamış bir teklifim var.

Tamı tamına 762 lira maaş vereceğim size. Yani 1 lira zam! Bırakın o işi. Olur mu?

Evinizde oturun, ara sıra hayvanlarınızın bakımını yapın ve bazen de aynaya bakın sadece. Biz nasıl insanlarız, nasıl böyle manyakça kandırıldık diye düşünün az. Düşünecek akıl kaldıysa tabi...

Bir insan eline silah alıp 24 lira için operasyona çıkar mı?

Elektroşok dalgalara gelesiz emî... Düşününce tüyleriniz diken diken olmuyor mu?

Büyüyen çocuklarınıza böyle mi gelecek ve toplumsal miras bırakıyorsunuz? Aferin...

**Güney Afrika'ya giden BDP Heyeti Mandela'nın 20 küsur yıl tutuklu kaldığı adayı koster bozuk gerekçesiyle ziyaret edememiş. Yani etmişte olabilir. Asıl meselemiz şu: Koster artık Kürdün hayatında bir marka, bir değer, bir sinirgeç, bir anılar zinciri, bir düşman. Kürt sorunu değil bildiğin Koster sorunu var arkadaş! Nalet gele bêle îşe...

**Kırgızistan'a yaptığı son yurtdışı seyahatine BDP milletvekili Adil Kurt'u da götürmeyi düşünen Abdullah Gül, son anda bu kararından vazgeçti. Kurmaylarına talimat vererek, Kurt'un uçağa alınmamasını istemiş... Aman da aman! Ne qedar etkileyicî!

Gül ki "İyi şeyler olacak" diyen adam. Çok iyi etmiş uçağa almamakla. Çünkü binseydi Sayın Kurt, kesin uçağın kosteri de bozulurdu!

**Gül'den konu açılmışken onun ile devam edelim. AKİT denen lağım çukuru "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulak rahatsızlığının tedavisi için Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ni tercih etmesi, bu hastaneye başvuruları yüzde 50 arttırdı" demiş. İnsan böyle geri zekalı haberci olmaya görsün. Madem bereket getirdi, şöyle 4-5 ay kalsın orada. Özlemesin diye yanına Erdoğan'ı da gönderelim. Hem belki ülke daha güzel bir hale gelir...

**Erdoğan son günlerde iyice coştu. Hatta uçtu... Naçizane bir önerim var. Ricamdır kendine bir gazete açsın. O gazetede neyi görmek istiyorsa her gün manşetlere boğsun ve 1 milyon basılıp her yere ikişer üçer ZAMAN stayla dağıtılsın. Sonra kendıne TV'de açsın 2-3 tane. Neyi görmek istiyorsa versın gorına gorınaa! Tüm ulusal medyayı resmen maymun etti yaw!

**Okullar açılmak üzere. 66 aylık bebelerden de bir isteğim var. Kurban olayım hiç acımayın! Sınıflarınızda özgürce altınıza edin. Bu sistemin gerçek kokusunu tattırın etraftakilere ve MEB'e..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Özgür Amed Arşivi