Özgür Amed

Özgür Amed

AKP’li Kürt vekillerin büyük başarısı!

AKP’li Kürt vekillerin büyük başarısı!

AKP’li Kürt vekiller insanlığa yararlı ve örnek olmaya devam ediyor. Büyük Millet Meclisinde örnek davranışları ile tanınan, mensup oldukları Kürt halkını her şart ve durumda savunan, gerçeklere sırt çevirmeyen bu cesur vekillerin sesi taa Amerika’dan duyuldu.

Geçtiğimiz günlerde ABD’nin New Mexico eyaletinde yaşayan bir vatandaş, ruhunu internet üzerinden satışa çıkardı. “Kendimi iyi hissetmiyorum, yoruldum” diyerek ruhunu 2000 bin dolardan satışa çıkaran vatandaş; sebebini soranlara “AKP’li Kürt vekilleri örnek aldım” dedi.

Olayın yankıları ise büyük oldu. Türkiye’de doların sürekli artışa geçtiği bir dönemde bu kararı manidar bulan vekiller; ruhlarını satmadıklarını; sadece geçici bir süre için ödünç verdiklerini söyledi. Vekiller adına konuşan Mehmet Metiner  “Paralel ruhlar New Mexico’da devreye girmiş görünüyor. Bizi internet üzerinden çökertmek istiyorlar” dedi.

Kürt kökenli vekiller ayrıca “2000 dolar nedir? O kadar ucuz muyuz, en az 50 bin dolardan başlar bizim asil ruhlar” diyerek gerekli fiyatlarını da açıkladılar.

Kurdistan’da seçimler fotoşop ile olacak!

Devletin seçimler öncesi cinliği bitmiyor. Sağlam bir kaynaktan edilen bilgilere göre bu yıl devletin Kurdistan ’daki en büyük seçim kozu fotoşop programı olacak. AKP, CHP ve MHP’nin şimdiden yüzlerce kişiyi fotoşop kurslarına yazdırdığı öğrenilirken, AKP’nin fotoşop yetmezse klonlama-insan kopyalama yöntemine gidebileceği belirtiliyor. 

Buna göre, boş geçen tüm miting ve buluşmalarda alanları dolu göstermek için eğitim alan ekipler, Kürt şehirlerindeki mitingleri televizyonlara düzeltilmiş foto ve videolar ile geçecek. Fotoşopçular Birliği yaptığı açıklamada “Helal olsun bu Kürtlere! Kim derdi onlar sayesinden fotoşopçular bile para kazanacak” dedi.

Öz Heron Taşımacılık hizmete başlıyor

Müzakere ve barış süreci dinlemeyen, Kandil bölgesine sürekli keşif için gidip eli boş dönen heronların masrafını karşılamak için dönüş yolunda yolcu alınmasına karar verildi... Seçim çalışması için ek işlere başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri, yaptığı açıklamaya göre 2 oturmalı 4 ayakta olabilecek şekilde yolcu alabileceklerini, seferlerin saat başı Kandil-Diyarbakır arası olacağını belirtti. Bu yolcu alımında çayların da paralı olacağı öğrenildi.

Paralel Kürtlük hayırlı olsun!

Van’da seçim çalışmalarına insanlara ateş ederek başlayan AKP Belediye Başkan Adayı, kendisini protesto eden vatandaşlara “Bunlar Paralel Kürt” diyerek kendini savundu. Başkan adayı “Gerçek ve vatanını seven Kürtler bizi destekleyenlerdir. Bu paralel yapı demokrasiye engel olmak istiyor” dedi. Sözlerine etrafa iki el ateş açarak devam edip uzaklaştı…

HDP, Tokat ile cevap verecek…

Seçim çalışmalarına hız veren HDP, yoğun siyasi baskı ve iftira kampanyalarına karşı kuracakları “Sebahat Tuncel Özel Tokat Hattı” ile cevap vereceklerini duyurdu. Yapılan anketler sonucu bu uygulamanın bir an önce başlaması ve açılış törenine de yine temsili tokat ile Sn.Tuncel’in yapması sonucu çıkınca gözler HDP’ye çevrildi. Projeye ilgi ise had safhada.

AKP’den kadınlara müjdeli haber!!!

AKP, ‘Kadını ve kadın haklarını en çok düşünen parti biziz’ iddiasında. Sandık başına gitmeye sayılı günler kala partilerin kadına yaklaşım politikaları da yavaş yavaş belli oluyor. En büyük kadın hakları savunucusunu olduğunu söyleyen AKP, kadına şiddetten mahkum edilen tüm erkekler için genel af çıkartma müjdesi verdi. Affın gerekçesi olarak “kadınlar kocalarına kavuşsun, hayat güzel olsun” denildi…

Müjdeler bunlarla sınırlı değil. 
Kadınlar için yeni sığınma evleri inşa edeceklerini, her ilde yüzlerce sığınma evi olacağının da müjdesi de verildi. Erkeklere seslenen AKP Aile Bakanlığı “Lütfen daha çok şiddet üretin. Sığınma evlerimizin dolması lazım” uyarısında bulundu. Kadına şiddetin Erdoğan tarafından, Emine Erdoğan ve Bülent Arınc’ın gözyaşları eşliğinde havai fişek eşliğinde açılacağı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Özgür Amed Arşivi