ÖSS stresini attılar

ÖSS stresini attılar

ÖSS öncesi Hakkari'de Final Dergisi Dershanesi tarafından düzenlenen yıl sonu balosunda, öğretmen ve öğrenciler halaylar çekip, stres attılar.

14 Haziran Pazar günü yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi Hakkâri'de Final Dergisi Dershanesi öğretmen ve öğrencileri, stres atmak amacıyla yılsonu balosu düzenleyip Kürtçe canlı müzik eşiğinde halaylar çektiler.

Türkiye genelinde Pazar günü yapılacak olan ÖSS öncesi Hakkâri'de dün akşam saat 18.00'de Final Dergisi Dershanesi'nin kafeterya salonunda Hakkâri Final Dergisi Dershanesi tarafından düzenlenen yılsonu balosunda, dershane öğretmenleri ve öğrencileri Kürtçe müzik eşliğinde gönüllerince halaylar çekip stres attılar.

Yılsonu balosu gecesinde, dershane öğretmenleri ve öğrencileri Hakkâri yöresine ait yöresel kıyafetlerini giyip, Hakkâri yöresine ve farklı yörelere ait halay ve oyunlar oynayarak renkli bir gece yaşadılar.

Etkinlik sonunda stres attıklarını ve çok eğlendiklerini belirten gençler, organizasyonu hazırlayan Hakkâri Final Dergisi Dershanesi Kurucularına ve Yöneticilerine teşekkür ettiler.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.