Zırhlı ambulans dönemi geliyor

Zırhlı ambulans dönemi geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, " Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulans sürecini de devreye sokuyoruz" dedi.

İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularını cevaplayan Müezzinoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Müezzinoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a Genelkurmay Karargahı'nda yaptığı ziyaretle ilgili, "Bu özel bir ziyaretti. Geçtiğimiz hafta kendisi Şırnak'taydı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bizden bir talepleri olup olmadığıyla ilgili konuştuk. Bunları paylaşarak bir çözüm üretmek için bu özel görüşmeyi yaptık" diye konuştu.

"ZIRHLI AMBULANS SÜRECİNİ DEVREYE SOKUYORUZ"

Olaylarının yaşandığı bölgelerde sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlardan bahseden Müezzinoğlu, sağlık konusunda bir eksik ya da sorun yaşanmadığını ifade ederek, "İki tane ambulansımıza molotof geldiği zaman, hemen peşinden 3 tane, 4 tane, 5 tane yeni ambulans geliyor. Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulans sürecini de devreye sokuyoruz. Dünyada çok olağanüstü durumları olan bölgeler de var, biz de artık bu ambulansları kullanacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.