Zincirleme kaza: 2 ölü, 7 yaralı

Zincirleme kaza: 2 ölü, 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada baba ile oğlu hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akçakale-Ceylanpınar Karayolu Arıcan Mahallesi yakınlarında 34 UEF 08 plakalı araç ile 63 VD 169 plakalı araç çarpıştı. Zincirleme kazada baba Hasan Kayış ile oğlu Yunus Kayış hayatını kaybederken, yaralanan Talip Kayış, Meryem Kayış, Eyüp Engihan, Salih Çağatekin, Mahmut Kılıç ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Casım El İsa ve Selec El Halaf, 112 Acil Servis ambulansları ile Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kazada hayatını kaybeden Hasan ve Yunus Kayış'ın yakınları, feryat ettiler. Her iki cenaze Akçakale Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak, otopsileri yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili ilçe jandarma ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattıkları bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.