Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici oldu

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici oldu

Zaman Gazetesi’nde Ekrem Dumanlı’nın istifa etmesiyle boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine, Cihan Haber Ajansı Müdürü Abdülhamit Bilici getirildi.

Zaman Gazetesi, Ekrem Dumanlı’nın istifa etmesi üzerine boşalan Genel Yayın Yönetmeliği’ne dair açıklama yaptı.

Dumanlı’nın yazarlığını sürdüreceğini belirten gazete, boşalan Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna ise Cihan Haber Ajansı Müdürü Abdülhamit Bilici’nin getirildiğini duyurdu.

Gazete yönetiminin açıklaması şöyle:

“Malum olduğu üzere Ekrem Dumanlı, Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiştir. Sayın Dumanlı’ya 14 yıllık emeğinden dolayı teşekkür ederiz. Okurlarımızla da paylaşmak isteriz ki, Dumanlı yazılarına gazetemizde devam edecektir.

“Ekrem Dumanlı’dan boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine Sayın Abdülhamit Bilici getirilmiştir. Kendisi kurumumuzda çok önemli görevler üstlenmiştir. Bu görevi de layıkıyla yapacağına kuşku yoktur. Kendisine başarılar dileriz.”

Dumanlı’dan Bilici’ye tebrik

Genel Yayın Yönetmeni görevinden ayrılan Ekrem Dumanlı, Abdülhamit Bilici’ye Twitter hesabı üzerinden hayırlı olsun mesajı yayınladı.

Dumanlı, “Değerli arkadaşım ve meslektaşım Abdülhamit Bilici’nin yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.