Yüksekova’daki yasağın ilk gecesi: 2 ölü, 3 yaralı

Yüksekova’daki yasağın ilk gecesi: 2 ölü, 3 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ilk gecesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Hakkari Valiliği tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağının ilk gecesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde başlatılan barikat kaldırma operasyonu sabah saatlerine kadar sürdü. Cumhuriyet Mahallesini zırhlı araçlarla ablukaya alan polisler zırhlı kepçelerle yollara kurulan barikatları kaldırmaya çalıştı.

haberingoruntuleri.gif

Zaman zaman yoğun silah seslerinin duyulduğu operasyon sırasında Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Mehmet Reşit Arıcı (17) ile Naim Nuyan (29) isimli yurttaşlar hayatını kaybetti. 

Sabah saatlerine kadar yasak ve devam eden operasyonlar nedeniyle hastaneye götürülemeyen ölü ve yaralılar sabah saatlerinde Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülebildi. Yaralılar hemen tedavi altına alınırken hayatını kaybeden Arıcı ve Nuyan'ın cenazeleri de morga kaldırıldı. 

Gece boyu süren operasyon sırasında birçok eve kurşunların isabet ettiği bildirildi.

s1-068.jpgs2-048.jpgs3-030.jpgs4-013.jpgs5-005.jpgs6-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.