Yüksekova'da su arızalarını giderme çalışmaları sürüyor

Yüksekova'da su arızalarını giderme çalışmaları sürüyor

Yüksekova Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki su sorununun çözülmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi'ne bağlı Su İşleri Müdürlüğü arıza ekibi ilçede oluşan su arızaları ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar neticesinde bugün de ekipler hem Orman Mahallesi'nde hem de Cumhuriyet Mahallesi'nde oluşan arızaların giderilmesi için çaba gösterdi.

Cumhuriyet Mahallesinde oluşan arızada itfaiye ekipleri de destekte bulundu.  Mahallenin bir kısmını besleyen su isale hattı tıkanırken, itfaiye ekiplerinin tazyikli su uygulamasını sonucu boru hattının arızası giderildi. Giderilen arızadan sonra mahalleye tekrar su verildi.

Çalışmaları yerinde takip eden Su İşleri Müdürü Adil Özdil, “Bildiğiniz üzere aylardır çalışmalarımız ara vermeden eş zamanlı olarak devam ediyor. Hergün ekiplerimizle birlikte arızalarımızı giderdikten sonra mahalleleri gezerek oluşan arızaları tespit ediyor ve programımıza alıyoruz. Onun dışında vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı davranarak oluşan arızalardan haberdar ediyorlar, bunun içinde ayrıca teşekkür ediyoruz kendilerine. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.