Yüksekova'da rafting etkinliği gerçekleştirildi

Yüksekova ilçesinde 19 Mayıs nedeniyle rafting etkinliği düzenlendi.

Kaymakamlığın desteğiyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Yeşildere Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Kovid-19 salgınından önce Türkiye Rafting Şampiyonası 2. Ayak Yarışları'nın Hakkari'de yapıldığını anımsattı.

Akbıyık, "Biz her alanda sizlerin yanındayız. Daha güzel bir Yüksekova, daha yaşanabilir, daha müreffeh bir Yüksekova için elimizden geldiği kadar çalışıyoruz" dedi.

Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı da etkinlikte 10 takımdan sporcuların yer aldığını, bölgede doğa sporları ve raftingin yaygınlaşarak süreceğini söyledi.

Ardından Yüksekova deresine indirilen botlara binen sporcular, 50. Yıl İlk ve Ortaokulu yakınına kadar kürek çekti.

Yarış sonrası folklor gösterisi sunuldu. Vali Akbıyık, Yardımcı ve protokol üyeleri, folklor ekibi halay çekti.

Etkinliğe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ,Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Yıldırım  Akif Arslan katıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum