Yüksekova'da mahalleli yaşlı kadın için seferber oldu

Yüksekova'da mahalleli yaşlı kadın için seferber oldu

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde evinde çalışırken aniden düşerek rahatsızlanan yaşlı kadın, çok sayıda vatandaş tarafından sırtlarda taşınarak ambulansa ulaştırıldı.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu karla kapanan Cumhuriyet mahallesindeki evinde düşerek rahatsızlanan 80 yaşındaki Rihan Keskin isimli kadın için mahalleliler seferber oldu.

haberinfotograflari.gif

Yaşlı kadın, çok sayıda vatandaş tarafından mahalle yolları kapalı olduğu için sırtlarda taşınarak 1 kilometre mesafedeki ulaşıma açık kara yoluna ulaştırıldı.

Burada minibüse alınan yaşlı kadın, kısa bir süre sonra ambulansa ulaştırıldı. Ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan Keskin, tedavi altına alındı.

haberingoruntuleri.gif
Yaşlı kadının oğlu Alihan Keskin yaptığı açıklamada, mahalle yollarının uzun süreden beri kapalı olduğunu söyledi. Keskin, hastalarını hastaneye götüremediklerini ve ilgili birimleri aramalarına rağmen kimsenin gelmediğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum