Yüksekova'da karla mücadele çalışmaları

Yüksekova'da karla mücadele çalışmaları

Yüksekova belediyesi, karla mücadele ekipleri geceli gündüzlü karla mücadele çalışmaları kapsamında çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda kar temizliği yaptı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri gece ve gündüz iki vardiyalı çalışıyor.

Yoğun yaşam alanları ile birlikte ana caddeleri ulaşıma açtıktan sonra çarşı merkezinde çalışma başlatan ekipler, çalışmaların üçüncü gününde sabaha kadar çalışarak çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda kar temizliği yaptı.

3 greyder, 1 kazıcı, 4 kepçe, 1 eder ve 8 kamyon ile çalışma yürüten ekipler, belli alanlara topladıkları tonlarca kar kütlelerini kamyonlarla çarşı dışına çıkarırken, iş makinelerinin etkili olamadığı bölgelerde bilek gücü ile kar temizliği yaptı.

Sabah saatlerine kadar devam eden kar temizleme çalışmalarına başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, Belediye Meclis Üyeleri, Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tosun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, Temizlik Şirketi Müdürü Ayhan Atsız ve ilgili birim çalışanları katıldı.

s1-078.jpg

s2-055.jpg

s3-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.