Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları

Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları

Yüksekova belediyesi kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Çarşı merkezinin bir şeridi tamamen temizlendi.

ERKAN ÇAPRAZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Yüksekova belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından geçen hafta başlatılan kar temizleme çalışmaları bugün de Cengiz Topel Caddesi, demirciler caddesi ile bağlı ara sokaklarda gün boyu aralıksız devam etti.

Çarşı merkezinin bir şeridi tamamen temizlendi. Sabah erken saatlerde araç trafiğini aksatmamak için Cengiz Topel caddesinin sağ şeridini trafiğe kapatan belediye ekipleri, sağ şerit ile bağlı ara sokakları tamamen temizledi.

Çatşı merkezinde biriktiriken tonlarca kar kamyonlara yüklenerek çarşı merkezinden çıkarılırken, soğuktan dolayı donan bir çok araç ise belediye ekiplerinin yardımıyla çalıştırılarak kaldırıldı.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, çarşı merkezinin sol şeridinde de temizleme çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Sol şeritte devam edecek temizlik çalışmaları ile ilgili araç sahiplerine seslenen Tozun, “çarşı merkezinde bugün devam eden çalışmalarımız rastgele park eden ve soğuk havalardan dolayı donan araçlar yüzünden saatlerce aksadı. Ayrıca yaptığımız sayısız duyuru ve ilana rağmen hala çatısını temizlemeyen esnaflarımız var. Yurttaşlarımızdan ricamız çatılarda biriken karları özellikle yarın temizlik yapacağımız sol şeritte lütfen çalışmalardan önce temizlesinler. Ve araç sahipleri sabah erken saatlerde çalışma başlatacağımızdan dolayı sol şeritte araçlarını bırakmasınlar. Çalışmalar çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklar kardan tamamen arındırılıncaya kadar aralıksız devam edecek” dedi.

Kar temizleme çalışmalarına başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tosun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, Trafik Şefi arif Hanoğlu ve ilgili birim çalışanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.