Yüksekova'da kantinler denetlendi

Yüksekova'da kantinler denetlendi

Yüksekova Belediyesi ekipleri, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından kantin denetimleri başlatıldı.

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yüksekova Devlet Hastanesine Bağlı Yemekhane ve kantin ile ilçe merkezindeki okul kantinlerini denetledi.

Denetimler neticesinde işletme sahiplerine tespit edilen eksikler konusunda uyarılarda bulunularak tutanak tutuldu. Yapılan bu denetimlerin sık sık olacağı belirtildi.

Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, “Ekiplerimiz bu gün sabah saatlerinde başkanımızın talimatıyla denetimlere başlamış durumdalar. Öncellikle hastanemizin kantininden ve yemekhanesinden başladık. Daha sonra, ilçedeki tüm okulları gezerek kantinlerini denetledik. Eksiklikleri olan işletmecilerimize uyarıda bulunduk. Bu denetimlerimiz bizi kapsayan tüm alanlarda rutin bir şekilde devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.