Yüksekova'da hırsızlık: Önce yemek yaptılar ardından hırsızlık!

Yüksekova'da hırsızlık: Önce yemek yaptılar ardından hırsızlık!

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bir iş yerine giren hırsızlar, iş yerinde yemek yedikten sonra bir miktar para ve kıyafet çalarak kayıplara karıştı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova ilçesinde dün akşam Güngör Caddesi üzerinde bulunan İkram Bozkurt’a ait iş yerine dün gece hırsızlar girdi. Belediye temizlik personellerinin kaldığı yerden içeriye giren hırsızlar, burada bulunan piknik tüpü üzerinde makarna yaparak yemek yedi. Ardından yan tarafta bulunan Özer Giyim Mağazası'na pencereden içeri giren hırsızlar, iş yerinde bulunan çelik para kasasını levye ile açtı. Kasadan bir miktar para alan hırsızlar, iş yerinden bazı kıyafetler de alarak kayıplara karıştı.

i-1-20160922122720.jpgHırsızlık olayının şokunda olan iş yeri sahibi İkram Bozkurt,  "Akşam yan tarafa girmişler. Burada yemek yapmışlar, yemek yedikten sonra benim dükkânıma girmişler. Yüksekova'da akşamları sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen ve güvenliğin olmasına rağmen nasıl bu hırsızlık yapılabiliyor?" dedi.

i-3-485.jpgİş yerinden bir miktar para ve kıyafet çalındığını söyleyen Bozkurt,  "Sabah geldiğimizde mağazanın içi dağınıktı. Hırsızlar içerdeki güvenlik kameralarının yönlerini ters çevirmiş. Hırsızların profesyonel oldukları görünüyor" şeklinde konuştu.

i-2-20160922122720.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.