Yüksekova'da hırsızlar bu kez araba çaldı

Yüksekova'da hırsızlar bu kez araba çaldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hırsızlık olayları arttı. Daha önce onlarca iş yerini soyan hırsızlar bu kez bir araba çaldı.

YÜKSEKOVA HABER

Alınan bilgiye göre, olay dün gece Esenyurt mahallesinde meydana geldi. İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Tekirdağ Apartmanı'nın yan tarafında bulunan, Abdulkadir Şahinoğlu'na ait markete hırsız girdi. Hırsızlar ilk önce kapısını kırarak içeri girdikleri markette bulunan 1000 Lira değerindeki sigaraları çaldı. Ardından marketin kasasında bulunan ve marketin önünde duran lüks jipin anahtarını alan hırsızlar Şahinoğlu'na ait 80 bin lira değerindeki 30 YD 373 plakalı lüks cipi de çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayını sabah saatlerinde fark eden Şahinoğlu durumu İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne bildirdiğini belirterek, "Çalınan aracımı banka kredisi çekerek almıştım ve halen taksitlerini ödüyorum" dedi.

Hırsızlık olaylarının arttığı ilçede önceki günlerde aynı cadde üzerinde bulunan bir sağlık ocağındaki bilgisayarlar çalınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.