Yüksekova’da havan topu isabet eden evde yangın çıktı

Yüksekova’da havan topu isabet eden evde yangın çıktı

Sokağa çıkma yasağının dördüncü gününde sürdüğü Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, çatısına havan topu isabet eden evde yangın çıktığı belirtildi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı 4’üncü gününde devam ediyor. İlçede 3 gündür yapılan yoğun havan ve obüs topu atışları sürerken, Kışla Mahallesi eski Askerlik Şubesi karşısında bulunan bir evin çatısına havan topunun isabet ettiği belirtildi.

Havan topunun isabet etmesiyle evin çatısı yerle bir olurken; evin kapı, pencere ve duvarlarının tamamen tahrip olduğu görüldü.

Havan topunun patlaması ile evde yangın çıkarken, dumanların mahalleyi kapladığı dikkat çekti. İlçede havan ve obüs toplarının isabet etmesi nedeniyle birçok evde hasar oluştuğu belirtildi.

'ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI BOMBARDIMAN NEDENİYLE TAHRİP OLDU'

Öte yandan ilçede bulunan ve telefonla ulaştığımız HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, ilçede gün boyu çok şiddetli patlamaların meydana geldiğini belirtti. Akdoğan, ilçenin farklı noktalarında dumanlar yükseldiğini, yapılan bombardıman nedeniyle Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasının tahrip olduğunu söyledi. Akdoğan, bulundukları noktada gün içinde çok sayıda ambulansın çarşı merkezinden zırhlı araçlar eşliğinde Yüksekova Devlet Hastanesi’ne gittiğini kaydetti.

i-1-20160317212436.jpg

1-20160317222501.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum