Yüksekova’da çevre köylerin kırsal alanlarına bombardıman

Yüksekova’da çevre köylerin kırsal alanlarına bombardıman

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün boşaltılan Kuruköy ile çevre köylerin kırsal alanlarına bombardıman yapılırken, zaman zaman silah sesleri yükseldi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. İlçede dün Güngör Mahallesi ve Kuruköy sakinleri evlerinden çıkarılırken, gece boyunca boşaltılan yerler ile çevre köylerin kırsalına yoğun bombardıman yapıldı.

Dün 1 polisin hayatını kaybettiği 2 askerin de yaralandığı ilçede, havanın kararmasıyla beraber Kuruköy’e top atışları yapılmaya başlandı.

haberingoruntuleri.gif
Gece başlayan bombardıman bugün de ara ara devam ederken, Esenyurt ve Esentepe mahallelerinde özel harekatçılar tarafından evlerde yapılan arama-tarama faaliyetleri de sürüyor.

İnsansız hava araçları, savaş uçakları ve helikopter hareketliliğinin dikkat çektiği ilçe semalarında zaman zaman silah sesleri de yükseliyor.

Giriş-çıkışların halen kapalı olduğu ilçede ambulans hareketliliği göze çarpıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.