Yüksekova'da çarşı merkezindeki duraklara dubalı çözüm

Yüksekova'da çarşı merkezindeki duraklara dubalı çözüm

Yüksekova Belediyesi, Trafik Komisyonu, Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve İlçe Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından duraklarda indir-bindir için dubalı çözüm geliştirildi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi Trafik Komisyonu, Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve İlçe Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından toplu taşıma araçlarının duraklarda yapacakları indir-bindir için dubalı çözüm geliştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğünün de teknik destek verdiği çalışmada, Cengiz Topel Caddesinde bulunan iki şeritte toplamda 6 durağa dubalar bırakıldı. Belirtilen duraklar dışında indir-bindir tamamen yasaklandı.

Söz konusu duraklarda toplu taşıma araçları dışında, araçların park etmelerinin yasak olduğu ve aksi halde cezai işlemin uygulanacağı da belirtildi.

i-1-20160809142110.jpgTrafik konusunda ilçede belirli sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarına start verdiklerini belirten Yüksekova Belediyesi Trafik Komisyonu sözcüsü Erol Aydın, “Yaptığımız çalışmalarda destek olan birim ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız ilçedeki trafik sorununa bir nebzede olsa çözüm getirmek ve yararlı bir şekilde hizmet etmek. Daha önce belirlenen duraklarda toplu taşıma araçlarının rahatlıkla indir-bindir yapabilmelerini sağlamak için dubalarla durak cebi oluşturduk. Bundan sonra kurallara uygun bir şekilde indir-bindir yapılacak. Aksi takdirde tespit edilen araçlarla ilgi cezai işlemler uygulanacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.