Yüksekova'da boykot söylentisi: HDP ve DBP'den ortak açıklama

Yüksekova'da boykot söylentisi: HDP ve DBP'den ortak açıklama

HDP-DBP ilçe örgütleri yaptıkları yazılı açıklamada sosyal medyada dolaşan Yüksekova'da yarın okulların boykot edileceği ve kepenklerin kapalı olacağı iddialarını yalanladı.

YÜKSEKOVA - Yapılan ortak açıklamada, "Değerli yurtsever esnafımız ve öğrencilerimiz, HDP ve DBP adına sosyal medyada, okulların boykot edileceğine ve kepenklerin kapatılacağına yönelik bir haber yapılmıştır. Bu haber asılsız ve yalandır. HDP Genel Merkezi'nin ve ilçe örgütlerimizin böyle bir kararı yoktur. Bu bir provakasyondur ve partimizin kararı değildir" ifadeleri yer aldı.

Yarın öğrencilerin okullarına ve esnafın da işine gitmesini beklediklerini kaydeden HDP-DBP ilçe örgütleri, "Elbetteki katliam ve zulme karşı halkımız duyarlı olacak ve demokratik tepkisini gösterecektir. Ama yalan dolan haberlerle değil, daha örgütlü ve planlı bir şekilde. Bu yüzden propagandası yapılan kirli siyasete alet olmayalım" çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.