Yüksekova’da bir eve havan topu isabet etti

Yüksekova’da bir eve havan topu isabet etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Efeler Taburu’ndan atıldığı belirtilen havan mermisi Orman Mahallesi’nde bir eve isabet ederken, şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Yüksekova’da öğle saatlerinde Özel Hareketçıların üssü Efeler Taburu’ndan Orman Mahallesi’ne havan topu atışı yapıldığı belirtildi. Mahallede ikamet eden Ali Kameri’ye ait evin çatısına isabet eden havan topu büyük bir gürültü ile patladı. Patlama esnasında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, evde maddi hasar meydana geldi.haberingoruntuleri.gif

Olay esnasında 3 çocuğu ile beraber bahçede olduklarını belirten Sultan Kameri, “Bir anda patlama sesleri duyduk. Kafamızın üzerinden parçalar geçti. Hala titriyorum, boğazım kurudu. Allah kabul etmesin. Bu nasıl bir ateştir, içine düşmüşüz” dedi.

i-2-904.jpg

Patlama anında dışarıda çanak anten kurulumu yaptıklarını ifade eden ev sahibi Ali Kameri ise, “Bir baktık bi ses geldi. Kendimizi yere attık. Burası sivil yerleşim yeridir, böyle bir şey olamaz. Bunu kabul edemeyiz. Çatıya havan topu dedi. Evde maddi hasar var” dedi.

i-1-20160307152949.jpgi-3-429.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.