Yüksekova'da 23 Nisan etkinliği

Yüksekova'da 23 Nisan etkinliği

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yöresel kıyafetli çocuk gelin ve damat renkli görüntüler oluşturdu.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Şemsettin Onay Anadolu Lisesi bahçesinde yapıldı.

Yüzlerce velinin öğrencileriyle beraber eşlik ettiği etkinlikte Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu folklor gösteri büyük ilgi gördü.

haberinfotograflari.gif

Folklor ekibi içerisinde yer alan ve yöresel kıyafetlerin giydirildiği çocuk gelin ve damat izleyicilerden tam alkış aldı.

Alanda ellerine kına yakılan çocuk gelin ve damat ardından arkadaşlarının oluşturduğu koridordan geçerek protokolü selamladı.

Etkinlik atletizim yarışlarında dereye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan etkinliğe belediye ve BDP'den kimsenin katılmaması dikkat çekerken etkinliğe İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova 3'ncü Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Yiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Okşak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen ve öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.