Yüksekova Dilimli Barajı "Sulama" işi ihale edildi

Yüksekova Dilimli Barajı "Sulama" işi ihale edildi

Yüksekova Dilimli Barajı Sulaması 1. Kısım Yapım İşin ihalesi bugün açık ihale usulü ile ihale edildi.

Yüksekova'da bulunan Dilimli Barajında bulunan suyun sulama suyu olarak kullanılabilmesi için yapılması gereken yapılarla ilgili ihale yapıldı.

Bugün açık ihale usulü ile ile ihale edilen 1. Kısım Yapım İşi kapsamında Yüksekova'da yer alan yaklaşık 13.950 dekar (brüt) alanı sulayacak çeşitli çap ve basınç sınıflarında 41.983 m uzunluğunda HDPE boru ve özel parçalarının, 14.344 m CTP boru ve özel parçalarının ve 4.523 m Çelik boru ve özel parçalarının döşenmesi, 25.492 m işletme ve bakım yolu yapılması ve boru hatları üzerindeki sanat yapıları inşaatları yapılacağı bildirildi.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, işin yaklaşık maliyetinin 646.340.290 TL olduğu, yaklaşık maliyetin altında 4 teklif bulunduğu ve tekliflerin ihale komisyonunca değerlendirilmesi sürecinin devam ettiği belirtildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum