Yüksekova Belediyesi'nden 8 Mart mesajı

Yüksekova Belediyesi'nden 8 Mart mesajı

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkan Vekili Adile Kozay ve Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Şedal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Kadınların toplumların mimarı olduğuna vurgu yapılarak, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"8 Mart dünya kadınlar gününün eşitlik özgürlük sağlık ve barışa, vesile olmasını diliyoruz ve buradan dünyadaki tüm kadınların gününü kutluyoruz. Kadının olduğu yerde, güzellikler ve başarı hakimdir. Hayatın temel taşları olmakla birlikte hayatın her alanında başarıyla atılmış imzalarının da var olduğunu unutmamak gerek. Kadına yönelik şiddettin, tecavüzün ve tacizin yer almadığı kadınların da erkekler gibi özgürce yaşadığı bir dünya dileğiyle, tüm kadınlarımızın 'Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar kutluyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.