Yüksek, Cizre'de STÖ'ler ile bir araya geldi

Yüksek, Cizre'de STÖ'ler ile bir araya geldi

Cizre'de faaliyet yürüten sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, halk ve sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesiyle yaşanan yıkımın üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı boyunca yüzlerce insan hayatını kaybederken, binlerce ev ve işyeri de tahrip edilerek yakıldı.

Cizre'de oluşan tahribatların topyekun bir çaba ile onarılması için Demokratik Bölgeler (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Cizre Belediyesi'nin toplantı salonunda sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Toplantıda kentin içinde bulunduğu durumdan el birliği ile çıkarılması gerektiğine vurgu yapan Yüksek, parti olarak ellerinden gelen çabanın sergileneceğini söyledi. 


Yüksek, Cizre'de oluşan yıkımın sivil toplum örgütleri ve halkın birlikte hareket ederek üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.