Yıldız ve Alkan'dan bayram mesajı

Yıldız ve Alkan'dan bayram mesajı

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Şaban Alkan Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Şaban Alkan yayımladıkları Ramazan Bayramı mesajında “Umudumuz ve mücadelemiz, bayramların özü olan barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın hayatın tüm alanlarında yer bulmasıdır” dedi.

Yıldız ve Alkan’ın bayram mesajı şöyle:

“Uzun yıllardır coğrafyamızda Ramazan Bayramı’nı zorlu ve acı dolu zamanlar ile karşılıyoruz.  Yaşanan savaşlar uğruna yitirdiğimiz canlar toprağa düşerken evlat acısı bir başka ailenin yüreğini yakmaya devam ediyor. Halklarımız arasına ekilen nefret tohumları hızla büyüyor. Geçmiş yüzyılların medeniyet coğrafyası olan Orta Doğu, bugünün yüzyılında acımasız barbar orduların döktüğü kanlar ile insanlığın utanç tablosu olmuş.

“Ateş çemberi içerisinde yaşadığımız bu coğrafya için Ramazan Bayramı, her şeyin başında barış ve kardeşlik demektir. Düşmanlığın yerine dostluğun ve dayanışmanın gelmesidir. Acı çekenlerin acısına ortak olmasıdır. Ramazan bayramı vesilesiyle, başta coğrafyamızda ve cihanın her bir yanında barış ve halkların kardeşliği için edilen bütün duaların kabul olmasını diliyor ve bütün halklarına barış, kardeşlik ve özgürlük mesajımızı iletiyoruz.

“Umudumuz ve mücadelemiz, bayramların özü olan barışın, kardeşliği ve dayanışmanın hayatın tüm alanlarında yer bulmasıyla, yaşanan bu savaşların yerini adil bir barışa bırakmasıdır. Tüm kardeş halklar olarak coğrafyamızın hak ettiği ve özlemini duyduğu barışı, kardeşliği, eşitliği ve özgürlüğü getireceğimize olan inancımız ile halklarımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımız ile kutlarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.