Yetişkin’e minik ziyaret

Yetişkin’e minik ziyaret

50. Yıl İlköğretim Okulu Öğrencileri kendilerine verilen performans ödevi kapsamında Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret ettiler.

YÜKSEKOVA - 50. Yıl İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri okullarında kendilerine verilen performans ödevleri kapsamında Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret ederek hem ödevlerine cevap olacak sorular hem de belediye ile merak ettikleri soruları başkan Yetişkin’e sordular.

Kendilerini ziyaret eden miniklere çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, “Çocuklar bizim geleceğimiz yarınlarımıza ışık tutacak umutlarımızdır. Çocuklarımıza örnek olabiliyorsak ve hayatlarındaki ödevlere, cevap olabiliyorsak ne mutlu bize. Çocuklarımıza özgüven aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra makamdan ayrılan minikler belediyenin tüm birimlerini gezerek, Eş Başkan Yetişkin’e sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ettiler.

rkn2.jpg

mnk4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum