Yenikapı’da konuşan Bahçeli: Ayrımız gayrımız yok

Yenikapı’da konuşan Bahçeli: Ayrımız gayrımız yok

Yenikapı’daki mitinginde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Ayrımız gayrımız yok; cepheleşmeleri bıçak gibi kesmeliyiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” başladı.

Mitingde ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuştu.

“15 Temmuz yeni bir istila denemesiydi” diyen Bahçeli, “Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ Türkiye’nin kalbine nişan aldı” diye konuştu.

“Ayrımız gayrımız yok; cepheleşmeleri bıçak gibi kesmeliyiz” diyen Bahçeli’nin konuşması özetle şöyle:

“Büyük Türk milleti, Sayın Cumhurbaşkanı Sayın TBMM Başkanı, Sayın Başbakan, ana muhalefet partisinin sayın genel başkanı Sayın Genelkurmay Başkanı bu mahşeri kalabalığı bu izdihamı azimle selamlıyorum.

“Heyecanınız güç veriyor nurlu geleceği ve zorla dayatılan geceyi aydınlatır. Hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Üzerimizde oynanan oyunlara aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dik durdunuz şehitlere yüreklice sahip çıktınız kardeşliği inançla savundunuz, teröristlere haddini bildirdiniz, yenilgi nedir tanımadınız, ‘Ben de varım buradayım’ dediniz, ‘Yıkılmadan ayaktayım’ diyerek Yenikapı’ya koştunuz; bahtiyarım.

“Bahtiyarım çünkü Türkiyemizin şahlanışını gururla izliyorum. Mutluyum çünkü millet burada, irade burada, inanç burada. Bükülmez bilek, eğilmez baş, yenilmez milli kudret burada, bu meydandadır.

“15 Temmuz’da felaketimizi projelendirdiler FETÖ savaş uçaklarıyla saldırdı bombalar kurşunlar üzerimize yağdı 15 Temmuz yeni bir istila denemesiydi. Müslüman görünümlü bu Voyvoda ihanetle doruğa çıktı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ Türkiye’nin kalbine nişan aldı. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü 627 yıl önce Kosova’da mağlup olanların yeni bir kalkışmasıdır.’

“15 Temmuz’da tankın önüne milli vicdan dikildi. Demokrasinin namusunu sizler korudunuz. Milli sipere sizler yattınız. Helal süt içmiş hangi vatan evladı 15 Temmuz akşamındaki böyle bir tablo karşısında suskun kalabilirdi? Yeri geldi tankın önüne yattınız yeri geldi kurşunların üzerine gül bahçesine girer gibi yürüdünüz. Çünkü siz Türk milletisiniz çünkü siz Türkiye’siniz. Türkiye dost görünümlü düşmanları ağlaya sızlaya merhamet istismarı yapıp takiye ustası hainleri tanımaktadır.

“Bu vatan 3-5 teröristin vaazlarıyla düşmeyecektir. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bugün düzenlenen miting ile Türkiye tek yürek olduğunu göstermiştir. Ayrımız gayrımız yoktur. Cepheleşmeleri bıçak gibi kesmeliyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.