Yaşlı adam donarak öldü

Yaşlı adam donarak öldü

Karaman’da, iki gün önce kaybolan 88 yaşındaki bir adam, tarlada soğuktan donmuş halde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Sudurağı beldesinde ikamet eden Hacı Bekir Özütemiz, iki gün önce sabah evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınları havanın kararmasıyla birlikte yaşlı adamın evine dönmemesi üzerine her yerde aramaya başladı. Yaşlı adamın Karaman’da dolaşırken görüldüğünün söylenmesi üzerine kent merkezinde polis tarafından arama başlatıldı ancak bir sonuç alınamadı. Özütemiz, Karaman'a 10 kilometre uzaklıkta bulunan Bucakışla köyü yolu üzerinde koyun otlatan bir çoban tarafından bulundu. Çoban, yerde hareketsiz bir kişinin yattığını fark etmesi üzerine jandarmaya haber verdi. Olay yerine jandarma ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde şahsın soğuktan donarak hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri ölen şahsın iki gün önce kaybolan Hacı Bekir Özütemiz olduğunu tespit etti. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Özütemiz'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Öte yandan Özütemiz'in, iki gün önce Esentepe köyünde bir kahvehanede çay içtiği ve vatandaşlara yakınlarda banka olup olmadığını sorduktan sonra köyden ayrıldığı öne sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.