Yağışların zarar verdiği köy yollarında çalışma başlatıldı

Yağışların zarar verdiği köy yollarında çalışma başlatıldı

Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı şantiye şefliği ekipleri, köylerin bağlantı yollarında bakım onarım çalışmaları başlattı.

Ulaşımda oluşabilecek potansiyel aksaklıkların önüne geçilmesini hedefleyen çalışmalar kapsamında, stabilize yollarda düzeltme ve kumlama faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Yüksekova ilçe özel idare müdürü Medeni Eskici aşırı yağışlardan zarar gören köy yollarında tesviye çalışması yürütüldüğünü belirterek, "Ekiplerimiz ilçe genelindeki köylerin bağlantı yollarında düzenleme çalışmasına devam etmektedir. Ulaşımda oluşabilecek aksaklıkların önüne geçilmesinin hedeflendiği çalışmalarda stabilize yollarda kumlama çalışması BSK yollarda ise yolun zarar görmemesi için yol boyu kanalların temizlenmesi çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

yol2.jpg

Eskici, yapılan çalışmalarla ilçe genelindeki köylerin ulaşımında yaşanan sorunları minimize etmeyi ve halkın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesini sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.