VEDAŞ ve EPSAŞ'tan aşure etkinliği

VEDAŞ ve EPSAŞ'tan aşure etkinliği

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenledi. Aşure etkinliğine bazı kurum müdürleri ile VEDAŞ ve EPSAŞ çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ), Hakkari İl Müdürlüğü Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kurum binasının önünde organize edilen etkinliğe VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, daire amirleri, vatandaşlar ile  VEDAŞ ve EPSAŞ çalışanları katıldı.a

Kurum müdürü İsmail Özdemir ve personeli kazanların başına geçerek kendi elleri ile kuyruğa giren vatandaşlara aşure dağıttı.

Burada kısa bir açıklama yapan konuşan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Muharrem ayının ramazan ayı kadar mübarek olduğunu belirterek, aşure etkinliklerine teşrif eden tüm misafirlere teşekkür etti.

Özdemir,” Bilindiği gibi bu müstesna günümüz çok önemli. Biz şirketimizin yönetim kurulu üyeleriyle ve çalışanlarımızla aşure gününü burada kutlamak istedik. Bu özel ve kutlu günün bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bizim görevimiz enerjidir. Temel amacımız ve görevimiz enerjiye heryere ulaştırmaktır. Bu gölgede kaliteli ve sürekli enerji sağlamak için gece gündüz personelimizle mücadele ediyoruz. Bunun yanında sosyal etkinliklerle toplumdan geri kalmadan elimizden gelen gayretle yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Faysal Geylani’nin okuduğu duanın ardından aşure etkinliği sona erdi.

v3-007.jpg

v2-009.jpg

v4-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.