Van’da Ses Yarışması

Van’da Ses Yarışması

Van Kavram Temel Lisesi tarafından ses yarışması düzenlendi.

Van TSO’nun konferans salonunda düzenlenen programa İpekyolu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eşref Yıldız, Kavram Liseleri yöneticisi Murat Çakmak, okul yöneticileri, öğrenciler ve velileri katıldı. 9 öğrencinin kıyasıya yarıştığı ses yarışmasının jüri üyeliğini Dengbej Kazo, Mehmet Ali Yavuz, Selin Gündoğdu ve A. Vahit Tekin yaptı. Ses yarışmasında ipi göğüsleyen Hasan Yavuz birinci olurken, Rojbin Buzova ikinci, Muhammed Çınar ise üçüncü oldu.

Etkinlikte konuşan Kavram Temel Lisesi Van Şube Müdürü Lokman Tekin, “Biz bugün heyecanlıyız, heyecanımızın iki nedeni var. Birincisi öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları birbirinden güzel emeklerinin sonuçları, ikincisi çok değerli konuklarımızın aramızda olması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Bizler her bir insanın bir dünya olduğuna inanıyoruz, onun için bugün yüzlerce dünya bir araya geldik. Bütün dünyaların gücünü, ideallerini, hedeflerini bir araya getireceğiz. Başta öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere emeği geçen öğrencilerime teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel günler bekliyor. Dilerim ki ülke, bölge ve kurum olarak da çok güzel günler göreceğiz. Biz Kavram ailesi iki temel üzerine kurulu bir aileyiz; bunlardan bir tanesi emek, ikincisi ise umuttur” şeklinde konuştu.

Tiyatro gösterimi ile devam eden program, Dengbej Kazo’nun söylediği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde son buldu.

Van’da Ses Yarışması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.