Van'da kafa üstü düşen bir kişi öldü

Van'da kafa üstü düşen bir kişi öldü

Van’da bir kağıt fabrikasında çalışan ve kamyon yükünü boşalttığı sırada kafa üstü düşmesi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Temel, bugün Hakkari’de toprağa verildi.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Edinilen bilgiye göre, Hakkari’de ikamet eden ve Van'da bir kağıt fabrikasında çalışan evli ve iki çocuk babası Ahmet Temel, önceki gün kamyon yükünü boşalttığı sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı kafa üstü düşerek ağır yaralandı.

Van’da tedavi altına alınan Temel’in hayatını kaybettiği belirtildi. Temel'in cenazesi ise bugün Hakkari’ye getirilerek aile mezarlığında toprağa verildi.

Öğlen saatlerinden çok sayıda aracın katıldığı bir konvoy eşliğinde cenazesi Hakkari'ye getirilen Temel Kıran Mahallesi'inde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Temel'in cenazesine Hakkari ve ilçelerinden gelen çok sayıda yurttaş katıldı. 

Evli ve 2 çocuk babası olan 33 yaşındaki Ahmet Temel'in taziyesi Biçer Mahallesinde bulunan Çatallar Camisinde kabul edilecek.

1-899.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum