Van’da 2 Ayrı Trafik Kazası: 7 Yaralı

Van’da 2 Ayrı Trafik Kazası: 7 Yaralı

Van’da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, ilk kaza Van-Edremit karayolu üzerinde bulunan Van-Kocaeli Dostluk Parkı yakınlarında meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 65 EP 614 plakalı ile 65 DZZ 78 plakalı aracın aynı şeritte giderken direksiyon hakimiyetlerinin kaybetmeleri sonucu kaza yaptıkları öğrenildi.

Kazada, H.C. (8), U.T. (24), Ö.K. (24), İ.Ö. (25), M.C. (29) ve N.C. (30) isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Öte yandan diğer kaza ise, Cumhuriyet Mahallesi eski aynalı kavşakta meydana geldi. 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif yaralan 1 kişi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Van’da 2 Ayrı Trafik Kazası: 7 Yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.