Van Büyükşehir Belediyesi, 91 öğrenciye üniversite kazandırdı

Van Büyükşehir Belediyesi, 91 öğrenciye üniversite kazandırdı

Wan Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği" yetenek sınavlarına hazırlanan 140 öğrenciden 91'i dereceye girerek çeşitli üniversitelere yerleşti.

Van Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü ortaklığı ile üniversitelerin "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği" yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenciler için açtığı kursa katılan 140 öğrenciden 91'i Türkiye'nin değişik üniversitelerine yerleşti.

Üniversitelerin "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği" yetenek sınavlarına katılarak Türkiye'de derece yapan öğrenciler 2'si kadın 5 eğitmen tarafından yetenek sınavlarına hazırlandı. Sınavlarda üstün başarı elde eden öğrenciler, aynı zamanda kentin tarihinde de spor dalında bir ilke imza atmış oldu. 

Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda farklı üniversitelerde sınava giren öğrencilerin yol ücreti dahil tüm ihtiyaçlarını karşıladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.