Valilik Ve Asp Müdürlüğü Alper Ailesine Sahip Çıktı

Valilik Ve Asp Müdürlüğü Alper Ailesine Sahip Çıktı

Hakkari’de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Alper ailesinin içler acısı durumunun basında yer alması üzerine Valilik ile Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü harekete geçti.

Hakkari’de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Alper ailesinin içler acısı durumunun basında yer alması üzerine valilik ve Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü hemen harekete geçti.

Kiralık toprak evde yaşam mücadelesi veren ve ekonomik nedenlerden dolayı hasta fertlerinin tedavi olamadığı Alper ailesine Hakkari ASP İl Müdürlüğü yardım eli uzattı. Müdürlükten yapılan açıklamada, “Basında çıkan ‘Alper Ailesinin Yaşam Mücadelesi Yürekleri Sızlattı’ başlıklı haber üzerine Sayın Valimiz Yakup Canbolat’ın emir ve talimatları doğrultusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı harekete geçti. ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici basına yansıyan haber üzerine Sayın Valimiz Yakup Canbolat’ın talimatları doğrultusunda aileyi ziyaret etti. Ailenin ihtiyaçlarını belirledik. Z.A.’in Ankara’daki tedavisi için SYDV tarafından ulaşım giderleri karşılanmak üzere yardımda bulunacak, ailenin daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla yine vakfımız tarafından kira yardımında bulunulacaktır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak aileye sosyal ekonomik destek kapsamında bir yıl boyunca destekleyeceğiz. Annenin ve 3 yaşındaki çocuğunun tedavisi içinde aileye her türlü yardım yapılacaktır” denildi.

ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki meslek elemanları, ailenin sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra buradan ayrıldı.

Valilik Ve Asp Müdürlüğü Alper Ailesine Sahip Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.