Vali Toprak, bayram namazını Yüksekova'da kıldı

Vali Toprak, bayram namazını Yüksekova'da kıldı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde namaz kılarak halkla bayramlaştı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova'da yoğun güvenlik önlemleri altında Merkez İhsaniye Camisi’nde kılınan bayram namazına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tukel ve kurum amirleri de katıldı.

Bayram namazının ardından halkla bayramlaşan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak; “Yüksekovalı vatandaşlarımızın, Hakkarili vatandaşlarımızın ve Türkiye’de yaşayan tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bildiğiniz gibi bayramlar birlik, beraberliğimizin manevi, milli değerlerimizin gündeme geldiği, kaynaşmasının artığı, küslüklerin giderildiği ve kardeşlik duygularının kabardığı günlerdir. Allah'a şükürler olsun yine sağlık içerisinde vatandaşlarımızla beraber dini bir bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. İnşallah bu bayramda küslüklerin giderilmesi, kardeşliklerin pekiştiği, ayrılıkların kaybolmasına vesile olur. Daha mutlu, daha güzel günlerin başlangıcı olur. Ben de burada Yüksekovalı kardeşlerimle beraber bayram namazını eda etmekten duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. Allah herkesin kestiği kurbanlıklarını kabul etsin, bundan sonrada huzur, mutluluk, sağlık içerisinde nice bayramlara kavuşmayı yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

i-1-20160912100710.jpg
i-2-20160912100841.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.