Vali: 'İnşallah idam da gelecek'

Vali: 'İnşallah idam da gelecek'

Çanakkale’de darbe girişimini protesto etmek için toplananlara seslenen Çanakkale Valisi Hamza Erkal, konuşması sırasında vatandaşların “İdam isteriz” sloganına, “İnşallah o da gelecek” diyerek karşılık verdi.

Darbe girişiminin ardından, Başbakan Binali Yıldırım’ın, Meclis önünde “İdam isteriz” temposu tutan gruba, “Mesajınızı aldık, gereken neyse yapacağız” sözlerinin ardından, bir idam açıklaması da Çanakkale Valisi’nden geldi.

Çanakkale’de darbe girişimini protesto etmek için toplanan vatandaşlara seslenen Çanakkale Valisi Hamza Erkal, konuşması sırasında vatandaşların “İdam isteriz” sloganına, “İnşallah o da gelecek” diyerek karşılık verdi.

Vali Erkal şunları konuşmasının devamında da özetle şunları söyledi:

“Bundan sonraki süreçte hepsi tek tek belirlenip, teslim alınacak ve gereği yapılacak. Hiç kimseyi affedecek durumda değiliz. Çünkü bu mesele vatan meselesidir. Bu mesele var olma meseledir. Hiç kimseye pabuç bırakacak değiliz. Yargının içinde de destek olanlar, diğer kurumların içinde destek olanlar, sosyal medyadan öyle ufak ufak dokundurmalarla, sanki itidal başarılı olacakmış gibi pozisyon alanlar… Hepinizin farkındayız. Hiç merak etmeyin günü gelecek, sizler de hesap vereceksiniz.

“Gelibolu’da yine 6 tane askeriyeden hakim ve savcı gözaltı. Bunun yanında adli ve idari yargının içinde de bunlara destek verenlerle de ilgili gereği yapılacak. O liste daha henüz gelmedi. Gelecek. Hiç merak etmeyin.”(imc)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.