Vali Çelik'ten Yüksekova'daki TOKİ konutlarının tapularıyla ilgili açıklama

Vali Çelik'ten Yüksekova'daki TOKİ konutlarının tapularıyla ilgili açıklama

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova'da bulunan ve henüz tapuları verilmeyen TOKİ konutları ile ilgili Yüksekova Haber'e açıklama yaptı.

İlçenin Pizok, Bajerge ve Esendere Yolu üzerindeki TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlara tapuları yıllar geçmesine rağmen verilmedi. Daire sahipleri tapularını alamadıkları için mağdur durumda.

Konuyla ilgili Yüksekova Haber'e açıklamada bulunan Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova’da bulunan TOKİ konutları tapularının hazırlanması için TOKİ Başkanlığına yazılı ve sözlü olarak bildirimler yapıldığını belirterek, "En son 1. Bölge 2. Etap ile ilgili küçük bir düzenlemenin kaldığı tarafımıza şifai olarak bildirilmiştir. Söz konusu düzenleme biter bitmez Yüksekova Belediyesinin onayına ordan da Yüksekova Tapu Müdürlüğüne teslim edilecek" dedi.

Çelik, Hakkari Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği olarak kat mülkiyetleri tapuya verildikten sonra vatandaşların tapularını vermeye başlayacaklarını söyledi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum