Usta, Lucescu ile görüşecek

Usta, Lucescu ile görüşecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek.

Trabzonspor yönetimi, teknik adam konusunda arayışlarını sürdürüyor. Teknik kadro konusunda doğru kararı vermek için ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, görüşmelerini titizlikle sürdürüyor. Yerli teknik adam olarak Ersun Yanal’ın isminin ön plana çıkmasının ardından camia Yanal konusunda ikiye bölünürken, Trabzonlu teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun sıkıntılı ortamda sorunların üstesinden gelebilecek en iyi isim olduğu noktasında büyük bir fikir birliği ortaya çıktı.

Teknik adam konusunda aceleci davranmayan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise bu hafta, Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Buradan çıkacak olan sonuca göre de Trabzonspor yönetimi teknik adam konusundaki yol haritasını belirlemiş olacak.

USTA, SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kendisine ait sosyal medya hesabından teknik adam konusuna değindi. Usta, "Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz. Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.